Nieuws 2013

 

29 november 2013
Achterhoekse Groene Energie Maatschappij (AGEM) gelanceerd
Anode Energie levert de energie tot AGEM haar eigen leveringsvergunning heeft. De lancering vond woensdag 27 november is Groenlo plaats. De coöperatie levert in de Achterhoek opgewekte groene energie.
Lees verder...

14 november 2013
Anode Energie verzekert continuïteit van Etrim NV. Dit Belgische bedrijf levert diensten op het gebied van techniek en energiehandel aan energiecentrales en derden
Etrim NV is door Anode Energie gekocht van Thenergo, een geïntegreerde ontwikkelaar, operator en dienstverlener in energieprojecten. Etrim exploiteert een innovatief handelsplatform dat nauw aansluit op de visie van Anode Energie op de decentrale energiemarkt. Anode Energie is er van overtuigd dat door een intelligent gebruik van dit platform het mogelijk wordt om de toekomstige problemen in het management van de decentrale netwerken mede te ondersteunen.

Chris Beliën, CEO van Thenergo: “Wij zijn blij dat met de verkoop van ons bedrijf aan Anode Energie de continuïteit van Etrim NV werd veiliggesteld. Zo zijn wij verzekerd van de toekomstige bloei van Etrim.”

Dit wordt tevens verzekerd door Eric van Teeffelen, Managing Director van Anode Energie: “Wij zien zeker toekomst in Etrim en zijn gemotiveerd om het bedrijf verder uit te bouwen in de geest van het bedrijf. De systemen zullen zowel in België als in Nederland worden ingezet, en zullen deels al bestaande dienstverlening van Anode Energie gaan vervangen.”

5 november 2013
Anode Energie is sinds 1 november 2013 de nieuwe sponsor van het Forze Hydrogen Electric Racing Team Delft
Zij ondersteunt hiermee de Forze VI, een nieuwe waterstofracewagen ontwikkeld en gebouwd door een team van zeventig studenten van de TU Delft. Het project Forze biedt een praktische leerschool voor aankomende ingenieurs en toont het potentieel van duurzame energie, nu en in de toekomst. Hier wil Anode Energie dan ook graag aan bijdragen. Directeur Eric van Teeffelen heeft naast uitvoerige kennis in de energie als leverancier ook de benodigde praktische kennis in de Elektrotechniek, hetgeen de Delftse studenten goed van pas komt. Anode Energie kijkt uit naar een energieke samenwerking met Forze.

Noldijk AnodeNoldijk Anode

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 oktober 2013

Tuinbouw Relatiedagen Venray
Op dinsdag 26, woensdag 27 en donderdag 28 november 2013 staat Anode Energie weer op de Tuinbouw Relatiedagen in Venray. Ons standnummer is 125. Tuinbouw Relatiedagen Venray is hét trefpunt waar ondernemers en relaties in de tuinbouwsector elkaar ontmoeten.

21 augustus 2013
Constructie van het nieuwe kantoor van Anode Energie bereikt hoogste punt
De spanten voor het nieuwe kantoor van Anode Energie aan de Noldijk in Barendrecht zijn geplaatst. Deze zijn gemaakt om de verdiepingsvloer te dragen, en vormen ook meteen de kapconstructie. Noldijk AnodeNoldijk Anode

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bereiken van het hoogste punt is natuurlijk een goede reden om de vlag in top te hijsen.

14 augustus 2013
Anode Energie in Helmond

anode medewerker Erik van Oorschot Sinds 1 augustus heeft Anode Energie er een nieuwe ruimte bij. Onze nieuwste aanwinst, Group Controller Erik van Oorschot,werkt nu drie dagen per week vanuit zijn nieuwe kantoorruimte in Helmond.

 

 

 

 

 

 

 


11 februari 2013
Z24: Stroom en gas: let niet alleen op laagste prijs
Op Z24.nl is vandaag een artikel verschenen waarin wordt aangegeven dat Anode Energie tot de goedkoopste aanbieders voor stroom behoort.
Lees hier het hele artikel

25 januari 2013
Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem
Op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 februari staat Anode Energie op de Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem. Ons standnummer is 385. Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem is hét trefpunt waar ondernemers en relaties in de tuinbouwsector elkaar ontmoeten.

Tuinbouw Relatiedagen Hardenberg en Vakbeurs Facilitair
Anode Energie is aanwezig geweest op de Tuinbouw Relatiedagen Hardenberg die plaats vond van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 januari.

Daarnaast heeft Anode Energie gestaan op de Vakbeurs Facilitair in Den Bosch van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 januari.