Nieuws 2010

 

18 oktober 2010
Garantiecertificaat Energiebron
Bij Anode Energie is het mogelijk om een garantiecertificaat te ontvangen voor de energie die u specifiek ontvangt. Anode Energie merkt dat bij haar klanten behoefte aan de levering van verschillende energiebronnen toeneemt en dat de gangbare onderscheiding van grijs en groen niet specifiek genoeg is. Om aan deze vraag van onze klanten en nieuwe klanten te voldoen, is het bij Anode Energie mogelijk om een specifieke energiebron geleverd te krijgen zoals zon, wind, kolen, waterkracht of (bio)gas.  U ontvangt hierbij een garantiecertificaat. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Bronsamenstelling.

13 september 2010
Anode Energie & Consumentenbond
Voor Anode Energie is energie leveren met aandacht op een betrouwbare en eerlijke manier belangrijk. Daarbij is Anode Energie door de Consumentenbond (publicatie september 2010) ook nog eens als goedkoopste getest*.
Lees verder…

Anode Energie zet milieubesparing om in kostenbesparing
Milieubesparing door energiebesparing, steeds vaker wordt dit loffelijk streven in de praktijk gebracht. Met Anode Energie leidt dat voortaan ook tot kostenbesparing.
Lees verder…

Energievakbeurs: stand en lezing
Eric van Teeffelen verzorgt twee lezingen op de Energiebeurs met de titel 'Energie besparen, of geld besparen?' Van 11.30 - 12.00 uur in het Bouw Theater en 13.30 - 14.00 op het Industrie Podium, beide op 14 oktober. Dit is eveneens het thema waarmee Anode Energie op de Energievakbeurs staat en valt binnen het thema van de beurs zelf, namelijk ‘De vakbeurs voor optimaal besparen’.
Lees verder…

Artikel vast en variabele prijs
Op 12 oktober verschijnt het weekblad Facilitair & Gebouwbeheer met daarin het sectorverhaal ‘Vast of Variabel’. Dit weekblad is bestemd voor facilitair management en gebouwbeheer in Nederland en Vlaanderen.
Lees verder…

Lezing ‘De Europese dimensie van windenergie op zee’
Op 6 oktober geeft Eric van Teeffelen een lezing over ‘De Europese dimensie van windenergie op zee’. Deze lezing vindt plaats tijdens het jaarcongres ‘Duurzaam omgaan met energie’ die vanuit Kivi Niria georganiseerd wordt.
Lees verder…

2 juli 2010
Vaste tarieven voor gas

Anode Energie heeft sinds 1 juli vaste tarieven voor gas
De tarieven zijn voor 1 en 1,5 jaar. Wilt u weten wat de tarieven zijn? Klik hier voor uw voorbeeldberekening en reken uw voordeel uit.

NVM-Makelaarscampagne is van start
De eerste actie is in Haarlem begonnen! Huizenkopers die een koopcontract ondertekend hebben bij een NVM-makelaar ontvangen een pennencassette met daarin een aantal kortingsbonnen. Anode Energie verzorgt één van deze bonnen. De speciale actie houdt in dat de net nieuwe huiseigenaar een half jaar geen vastrecht hoeft te betalen! Bovenop eventuele andere kortingen. De actie wordt verder uitgebreid naar Den Haag, Tilburg, Deventer, Zwolle en Roermond.

Meer informatie is te vinden op www.makelaarscampagne.nl

Energiebeurs
U kunt Anode Energie ontmoeten op de vakbeurs voor Energie; Energie 2010. De vakbeurs voor optimaal besparen. De beurs vindt plaats van 12 tot en met 14 oktober. Anode Energie kunt u vinden in hal 5, stand A010. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.energievakbeurs.nl

Interview Groentennieuws

Eric van Teeffelen is voor de e-mail nieuwsbrief van Groentennieuws.nl geïnterviewd. Het interview gaat over energiebesparing voor tuinders en is op 26 mei 2010 gepubliceerd. Het interview draagt de titel: “Met Factor 20 besparen op energiekosten is mogelijk”. Klik hier voor het interview.

21 mei 2010

EasyFairs, 19 en 20 mei, Thema: Industrie en Milieu

Anode Energie heeft op 19 en 20 mei 2010 op de EasyFairs beurs gestaan. Deze vond plaats in Ahoy te Rotterdam. Het thema van de beurs was Industrie & Milieu. De stand van Anode Energie was te vinden op het themaplein Duurzame Energie, met het nummer H1001. Daarnaast gaf de heer Van Teeffelen een lezing met de titel 'Energie besparen, of geld besparen?' Deze lezing vond plaats op woensdag 19 mei 2010 van 13.45 – 14.15 uur.

Interview voor de Nieuwsbrief van Groentennieuws.nl
In de week van 31 mei verschijnt er een interview met de heer van Teeffelen in de e-mail nieuwsbrief van Groentennieuws.nl. Het interview draagt de kop: “Met Factor 20 besparen op energiekosten is mogelijk”. Groentennieuws is dé website voor de Nederlandse Groententeelt. Hier vindt u nieuws en allerlei handige informatie over de Nederlandse groenten en fruit teelt.
Lees verder…

Nationale Congressen, 3 juni, Thema: Binnenklimaat en Gezond Gebouw
Anode Energie is aanwezig op de Nationale Congressen op donderdag 3 juni in de Americahal te Apeldoorn. Het thema van dit congres is Binnenklimaat en Gezond Gebouw. Anode Energie is hierbij aanwezig met een locatie op de beursvloer; standnummer 417. Daarnaast zal Eric van Teeffelen een lezing verzorgen met de titel 'Prijs voor Energie; vast of variabel?'
Lees verder…