Nieuws 2011

 

Vakbeurs Facilitair
Dit is de  beurs voor de facilitaire sector. Deze vindt plaats van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 januari.

Lees verder…

Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem
Van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 februari kunt u deze beurs bezoeken. Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem richt zich op de groente- en sierteelt, boomkwekerij en bollensector.
Lees verder…

Persbericht Onevenwichtspool
Anode Energie en EDF Luminus hebben een persbericht uitgebracht over dat ze een Belgische onevenwichtspool lanceren.
onevenwichtspool
Klik hier om het persbericht te lezen.

Tuinbouw Relatiedagen Venray en Energiebeurs
Anode Energie is aanwezig geweest op de Tuinbouw Relatiedagen Venray die plaats vond van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 november.
Lees verder…

3 mei 2011

Bouwaansluitingen
Anode Energie heeft speciale energiecontracten voor bouwaansluitingen, regelt snel en efficiënt de administratie en doet alles aan scherpe tarieven.
Lees verder…

19 april 2011

Anode Energie is aanwezig op IVAK met energiebesparingsmogelijkheid
Op woensdag 27 en donderdag 28 april vindt de tweede editie van IVAK plaats. Dit is dé vakbeurs voor installatietechniek in Noord-Nederland. Anode Energie is aanwezig op deze beurs om de volgende mogelijkheid onder de aandacht te brengen.
Lees verder…

8 april 2011
Leden Windvogel gebruiken hun elders opgewekte eigen energie
Op 1 april 2011 is door de coöperatieve vereniging de Windvogel een contract met energieleverancier Anode Energie ondertekend om zelflevering op grote schaal mogelijk te maken.  Hierdoor is de weg vrij gemaakt om de door de windmolens van De Windvogel opgewekte energie aan de eigen leden te leveren.
Lees verder…

5 april 2011
Conferentie Lokale Duurzame Energie

Anode Energie is aanwezig op de Conferentie Succesvol Exploiteren van uw Lokale Duurzame Energiebedrijf. Deze vindt plaats op 13 en 14 april in Amsterdam. De conferentie richt zich op het exploiteren van een lokaal duurzaam energiebedrijf. U leert van anderen hoe zij hun lokale energiebedrijf succesvol exploiteren.
Lees verder…

4 maart 2011

Anode Energie & Consumentenbond
Anode Energie is in het nieuwe onderzoek van de Consumentenbond alweer als goedkoopste getest* (publicaties maart 2011 en september 2010).

Lees verder…

Anode Energie levert binnenkort gas aan grootverbruik aansluitingen
Anode Energie levert binnenkort aan grootverbruikers gas tot 1 miljoen kuub per jaar. Bent u geïnteresseerd in een offerte voor gas en/of wilt u graag meer informatie hierover ontvangen? Klik dan hier om uw gegevens in te vullen. Anode Energie neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Succes vergelijkingstool
De nieuwe tool op de website van Anode Energie voor het makkelijker vergelijken van elektriciteitskosten voor grootverbruikers is een groot succes.
Lees verder…

4 januari 2011
Elektriciteitskosten voor MKB makkelijker te vergelijken
Grootverbruikers (tot circa 500.000 kWh per jaar) kunnen via een eenvoudige module op de website www.anode.nl voortaan snel en nauwkeurig zien welke kosten er verbonden zijn aan hun elektriciteitsafname en deze vergelijken met de kosten van hun huidige energieleverancier.
Lees verder…