Nieuws 2021

 

21 juni 2021

20 jarig jubileum Anode Energie
Vandaag is het 20 jaar geleden dat Anode Energie is gestart met de inkoop en levering van energie.

Lees verder...

Anode jubileum 20 jaar

Vandaag is het 20 jaar geleden dat Anode Energie is gestart met de inkoop en levering van energie. Wat begon als een bedrijf met een initiële focus op de grootverbruikers in de Nederlandse energiemarkt, is uitgegroeid tot een flexibel bedrijf dat inmiddels actief is in verscheidene markten in verschillende West-Europese landen.

Dit was niet mogelijk geweest zonder onze klanten. Daarom bedanken we u voor het vertrouwen in Anode Energie. Gedurende ons 20 jarig bestaan, heeft de inkoop van energie met aandacht voor de klant altijd centraal gestaan en dit kunt u in de toekomst dan ook van ons blijven verwachten!

2 april 2021

Valse e-mails in de omloop
Vanaf vrijdag 2 april 2021 zijn er valse e-mails in de omloop. In deze berichten wordt de suggestie gewekt dat er een betalingsachterstand is bij Anode Energie.

Lees verder...

28 februari 2021

Pieta van Teeffelen-van den Berg, vrouw van de oprichter, overleden.
Op zondag 28 februari 2021 is Pieta van Teeffelen-van den Berg, de vrouw van de oprichter van Anode, overleden. Vanaf het begin ondersteunde zij op allerhande manieren de gang van zaken. Ze bleef daarbij meestal buiten de schijnwerpers.

Lees verder...