Producenten

Anode Energie combineert de voordelen en flexibiliteit van een klein bedrijf met de verkoopvoordelen van een grote onderneming. Anode Energie biedt zowel nu als in de toekomst oplossingen voor alle zakelijke producenten van energie.

Naast de Nederlandse thuismarkt bedient Anode Energie tevens de markten in België, Duitsland en Luxemburg.

Anode Energie heeft een goede reputatie verworven bij zakelijke producenten en afnemers. Anode Energie kan innovatieve oplossingen aanbieden voor diverse energiekwesties, toegespitst op verschillende branches op de vrije energiemarkt.

Dit door met aandacht en op een verstandige manier te handelen op de energiebeurzen en in de rechtstreekse handel tussen producent en afnemer.

Vanaf het moment dat Anode Energie in 2001 is opgericht, is Anode Energie er altijd van uitgegaan dat inkoop en levering van energie met aandacht dient te gebeuren.

Anode Energie heeft gestaag een groeiende service- en klantgerichte organisatie opgebouwd. Anode Energie streeft er dan ook naar om een verkozen en aanbevolen kwaliteitspartner te zijn, gebaseerd op betrouwbaarheid, klanttevredenheid en duurzame bedrijfsresultaten.